KERSTMENU

Kerstavond, 1e Kerstdag, 2e Kerstdag en de zaterdag na kerst

Amuse

Eendenlever & Gerookte paling

Brioche met een crème van eendenlever vergezeld door

gerookte paling en een gel van granny smith

******

Yellowtail & Noordzee krab

Tartaar van kingfish met een crème van avocado, smaken van yuzu

met een kletskop van sesam en emulsie van basilicum

*******

Tarbot & Langoustine

Gegrilde tarbot met gewelde langoustine in de boerenboter

met een schuim van rozeval aardappel uit de kidde

*******

Poulet à la truffe

Rouleau van parelhoen met een ravioli van bospaddestoelen

en een jus met wintertruffel

*******

Verfrissing van Passie & Zoethout

Bubbels met passie en een vleugje zoethout

*******

Hertenkalf

Gebakken hertenbiefstuk met een crème rode kool,

stoofpeertje, zalf van pastinaak en een jus van jeneverbes

*******

“The red kiss under the mistletoe”

Framboos/rozen/witte chocolade/lychee/marsepein/citroen.

******

Koffie met huisgemaakte proeverijen

€ 110,00 p.p.