Menu Copy

Echt Zeeuws

Oesters

  • Oesters natuur 3 of 6 stuks
  • Gegratineerde oester met tomatenboter
  • Oester Karel V
    emulsie van laurier, vinaigrette van wei en groene kruiden olie
Het zwarte goud

Kaviaar

  • 10 gram kaviaar
    supplement toe te voegen aan een gerecht
  • 30 gram kaviaar

Voorgerechten

  • Carpaccio van ossenhaas
    truffelmayonaise en tomaten olie
  • Terrine van foie gras
    vleugje chocolade en brioche brood
  • Salade van Noordzee krab
    crème van de korij en licht gebrande avocado
  • Kingfish asian-style
    tartaar, Oosterse smaken, kletskop

Soepen

  • Kreeftenbisque
    kreeftengarnituur en zure room
  • Soepje van knolselderij
    garnituur van ui met truffel (Kaviaar supplement)

Warme tussengerechten

  • Gebakken zwezerik
    structuren van pastinaak, rokerige jus met koffie
  • Coquilles
    crème van gebrande bloemkool en miso, dille olie

Hoofdgerechten

  • Tournedos rossini
    gebakken lever, jus van madeira en cognac (Truffel supplement)
  • Entrecote
    roodlof gegaard in wijn, creme van ui, jus van cepes
  • Gebakken kabeljauw
    creme van knolselderij, ratatouille saffraan beurre blanc
  • Tarbot uit de pan
    groenten van de barbecue, algen mouseline

Desserts

  • Chocolade dessert
    structuren van chocolade, gecondenseerde melk
  • Tartalette
    gevuld met een creme van citroen en afgemaakt met merenque