Reserveren
Contact
Home
Menu
Reserveren
Contact
Home
Menu
Reserveren
Contact
Menu Copy
Echt Zeeuws
Oesters
>
Oesters natuur 3 of 6 stuks
Gegratineerde oester met tomatenboter
Oester Karel V
emulsie van laurier, vinaigrette van wei en groene kruiden olie
Het zwarte goud
Kaviaar
>
10 gram kaviaar
supplement toe te voegen aan een gerecht
30 gram kaviaar
Voorgerechten
>
Carpaccio van ossenhaas
truffelmayonaise en tomaten olie
Terrine van foie gras
vleugje chocolade en brioche brood
Salade van Noordzee krab
crème van de korij en licht gebrande avocado
Kingfish asian-style
tartaar, Oosterse smaken, kletskop
Soepen
>
Kreeftenbisque
kreeftengarnituur en zure room
Soepje van knolselderij
garnituur van ui met truffel (Kaviaar supplement)
Warme tussengerechten
>
Gebakken zwezerik
structuren van pastinaak, rokerige jus met koffie
Coquilles
crème van gebrande bloemkool en miso, dille olie
Hoofdgerechten
>
Tournedos rossini
gebakken lever, jus van madeira en cognac (Truffel supplement)
Entrecote
roodlof gegaard in wijn, creme van ui, jus van cepes
Gebakken kabeljauw
creme van knolselderij, ratatouille saffraan beurre blanc
Tarbot uit de pan
groenten van de barbecue, algen mouseline
Desserts
>
Chocolade dessert
structuren van chocolade, gecondenseerde melk
Tartalette
gevuld met een creme van citroen en afgemaakt met merenque