KERSTMENU

Amuse
Pomme Moscovite
Hand gepelde garnalen met een warme mousseline van aardappel met crème fraîche en royal Belgian Caviar

******

Schotse zalm & Langoustine

Tartaartje van schotse zalm met Hollandse garnalen, Noordzee krab en gerookte langoustine met een schuim van strandkrab

******

Coquille & Eekhoorntjesbrood

In de cacaoboter gebakken coquille met een ravioli gevuld bospaddestoelen en een schuim van eekhoorntjesbrood

******

Maishoender & Wintertruffel
Zacht gegaarde maishoender met een crostini ganzenlever en wintertruffel vergezeld door een saus van Tawny port

******

Verfrissing van lychee & gingerbeer
Bubbels met lychee en gingerbeer

******

Hertenkalf
Gebakken hertenbiefstuk met een crème rode kool, stoofpeertje, zalf van pastinaak en een jus van vlierbes

******

“The White Christmas”
Een proeverij van Royal Vanille Bourbon uit Madagascar

******

Koffie met huisgemaakte proeverijen

€ 110,00 p.p.